Njegova vlasnica doista ima neobičan ukus kada su u pitanju kućni ljubimci. Dugo je tražila pravog mačka za sebe, a kada je ugledala Teddyja, njegove su je uši jednostavno, oduševile!

dobbyxoxo

Mačić je orijentalni kratkodlaki i totalno je neobičan. Osim klempavih ušiju, Christine Gonzales kaže da je i pomalo otkačenog karaktera.

Dolazi iz neobične mačje obitelji. Njegov tata ima prave pravcate brkove, ne one mačje, već lijepe, crne, uredno posložene ispod nosića, Teddy je dobro i ispao, s obzirom da je riječ o obitelji koja, kao da se natječe, tko će imati klempavije uši.

dobby3

“Kad je bio mali mačić izgledao je kao pravi izvanzemaljac, zbog tih svojih velikih ušiju. Fotografirala sam ga i objavila na internetu. Stvarno sam bla iznenađena kada ga je pogledalo preko milijun ljudi”, kaže Gonzales kojoj baš ništa nije neobično u tome kako izgleda Teddy.

dobby2

To je njezin mačak i ako nju pitate, najljepši je na svijetu.

Loading...

dobby1

Nije Teddy jedina neobična mačka koja se vrti na internetu. Takvih kao on ima koliko hoćete. Mačke su, same po sebi, fascinantna bića, a kada još k tome imaju neobičnu dlaku, izazivaju pozornost.

Ova trikolorka ekstremni je primjer jer izgleda kao da ima dva lica. Mnogi smatraju da je riječ o fotomontaži, ali vlasnici koji su objavili njezin portret zaklinju se da je Venera takva i u stvarnosti.

cudnamaca

Malena maca koja ima neispravno zubalo poznata je po imenu “Truck monster”. Ovo maleno stvorenje, sve je, samo ne čudovište, a samo jedan pogled na nju izaziva smijeh. Jednostavno, jedinstvena je.

cudnamaca2

Žute oči ovog klupka dlake izgledaju toliko uvjerljivo, ali dlaka mu je doista neobična.

cudnamaca3

Loading...

Pompus Albert izgleda kao da je umjetan, kao da je plišana igračka. Mnogi vjeruju kako Pompus nije stvaran.

cudnamaca5

Za sve vas nevjerne Tome, evo dokaza da je Pompus Albert doista stvaran, živ i zdrav mačor. Doista postoji!

Na popisu neobičnih mačaka zbog svojih obrva nalazi se i mačak Sam. Njegova vlasnica Amadna ponosna je na njega. Zajedno čupaju obrve.

cudnamaca6

Što je mačak bez brkova? Ova ima bijele. Pravi kontrast u odnosu na Sama, maca Kyle, iako je žensko, ponosi se impresivnim bijelim brkovima na kojima bi joj mogao pozavidjeti i Djed Božićnjak.

cudnamaca7

Izvor: net.hr