Nakon udarca izašli smo na cestu i vidjeli auto zabijen u rasvjetni stup, govori nam čitatelj. Vatrogasci su ga izvukli i brzo je prevezen u bolnicu. Iz PU vukovarsko-srijemske potvrdili su nam da je umro

automobil-nesreca

Roštiljali smo u dvorištu i čuli snažan udarac. Kad smo izašli, vidjeli smo auto zabijen u rasvjetni stup. Sve je bilo smrskano. Vatrogasci su prvi stigli na mjesto nesreće i morali rezati lim da izvuku čovjeka, dok su s kranom pridržavali stup da se ne sruši na ozlijeđenog, govori nam čitatelj koji je snimio fotografije nesreće u Privlaci kod Vinkovaca u petak poslijepodne.

– Mladić (22) koji je bio sam u automobilu preminuo je u bolnici – rekao nam je Dragoslav Živković, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Kako doznajemo iz PU vukovarsko-srijemske, mladić je vozio Audi A3 vinkovačkih registarskih tablica Čolićevom ulicom u Privlaci. Zbog neprilagođene brzine izgubio je kontrolu i sletio s ceste te se zabio u stup.

Iz zgužvanog automobila izvukli su ga vatrogasci DVD-a Privlaka i JVP-a Vinkovci. Ozlijeđenog mladića prevezli su u vinkovačku bolnicu, no nisu ga mogli spasiti.

Izvor: 24sata