Šokantna priča koja dolazi iz Vinkovaca objavljena je na Facebook grupi ‘Iskustva mama u HR rodilištima’. Jedna rodilja koja je imala šokantno iskustvu u kojem je, kako tvrdi, rodila mrtvo dijete jer liječnik nije htio napraviti carski rez.

“Neće biti ugodno pročitati, ali želim pomoći svim mamama”, napisala je na početku priče rodilja.

Prema njenoj priči ona je u rađaonu došla u 5 sati ujutro, a u 7.30 sati probili su joj vodenjak i dali joj drip. Napisala je i kako je bila otvorena četiri prsta te da je na dripu bila 13 sati.

Tvrdi i da su joj u tom periodu upućivali ružne riječi. Oko 12.30 sati bila je otvorena 9 prstiju i ctg otkucaji bili su uredu. Tvrdi da je u 16 sati potpisala carski rez te da je doktor kazao da “mu se ne da za******** s tim”.

“U 20.30 počeo moj pakao od života”

Loading...

Napisala je i da ju je doktor uz puno psovki tjerao da skače na pilates lopti, no ona je govorila kako joj se vrti.

“Vratili me na stol u 20.30 sati i onda počinje moj pakao od života. Tri puta skakanje po trbuhu da bi moj Ivano izašao van. Nije plakao, nije bio živ. Pet minuta prije toga sam čula njegove zadnje otkucaje srca, vidjela sam tu njegovu malu glavicu, nogice, ruke, moj Ivano 3840 i 54 dugačak. Sletjelo se 10 doktora oko mog sina, ja sam ležala na stolu u krvi”, dio je potresne priče objavljene na stranici ‘Iskustva mama u HR rodilištima’.

Majka tvrdi da bi njen Ivano bio živ da se napravio carski rez.

Izvor: net.hr