Bračni par iz Velike Britanije namamio je pedofila preko Fejsbuka. Oni su na toj društvenoj mreži napravili profil 14-godišnje djevojčice i tako su uspostavili kontakt sa seksualnim predatorom.

namamila

Oni su samo čekali pedofile da se upecaju. Vrlo brzo, izmišljenu djevojčicu kontaktirao je Čepmen. On je počeo djevojčici da šalje eksplicitne poruke.

– Na lažnom profilu je jasno stajalo da Keri ima 15 godina, a poslije smo Čepmenu napisali u poruci da ona ima 14 godina. Kao što smo očekivali, to je njemu bilo potpuno nevažno. Počeo je da navaljuje i tražio je sastanak sa Keri – priča Kejti.

Oni su zakazali sastanak sa seksualnim predatorom u jednom supermarketu.

Po dolasku u supermarket napaljeni Čepmen je odmah počeo da zove broj telefona na koji je trebalo da se javi imaginarna djevojčica.

Loading...

Međutim, na njegovo veliko iznenađenje, s druge strane linije bila je Kejti, a samo par metara dalje čekao je njen mišićavi suprug Nil. Par je sa sobom poneo i kameru tako da je i zabilježio prvi kontakt s pedofilom.

– Odmah smo Čepmenu dali do znanja da znamo ko je on i da smo pozvali i policiju. Pedofil je počeo da bježi, ali mi smo se potrudili i blokirali smo mu izlaz – rekao je Nil i dodao da nikada nije agresivan, ali da mu je životna misija da privede perverznjake pravdi.

Čepmen je uhvaćen i osuđen na 16 mjeseci zatvora.

Izvor: telegraf