Ovom paru su svi prijatelji zavidjeli, ali šta se to dogodilo u glavi ovog momka da učini ovako nešto, možda nikada nećemo saznati…

ubio-djevojku-u-parku-2

Eduard Peržu (16) bio je u vezi oko godinu dana sa školskom ljepoticom, Elenom Dijanom Gugulikom, i ovom paru su svi prijatelji zavidjeli. Par je bio veoma složan, ali u posljednjih nekoliko nedelja veza se pogoršavala i Eduard je optuživao Elenu da planira da ga ostavi. Ispostavilo se da je ovaj tinejdžer iz Rumunije zadavio svoju 16-godišnju djevojku pretvarajući se da joj stavlja ogrlicu, a zapravo ju je ugušio plastičnom vezicom.

Pozvao ju je u lokalni park kako bi joj dao poklon, kako tvrde mediji. Kada je došla, poljubio ju je, rekao joj je da je voli i zamolio ju je da se okrene kako bi joj dao poklon, a onda je izvadio plastičnu vezicu i zadavio je.

ubio-djevojku-u-parku-3

Peržu je rekao detektivima: “Poljubio sam je, rekao sam joj da je volim, zamolio sam je da se okrene kako bio joj stavio ogrilicu, a onda sam izvadio vezicu i ugušio je.” Plastična vezica koju je koristio još uvijek mu je bila u džepu.

Loading...

Tijelo mlade djevojke pronašla je žena koja je tog jutra šetala psa i odmah je pozvala policiju. Policija je prvo posumnjala na samoubistvo, a onda su vidjeli tragove davljenja, te su pokrenuli istragu.

Tokom ispitivanja njenog momka, on je nakon nekog vremena priznao da ju je ubio. Komšije su rekle da je on djelovao potpuno normalno i da je u posljednje vrijeme bio čak i veseo.

ubio-djevojku-u-parku-4

Njegov komšija Mirča Jonesku rekao je: “Još uvijek se borim sa tim da prihvatim činjenicu da ju je ubio. Vidio sam ga samo nekoliko sati prije hapšenja, djelovao je veseo, normalno me je pozdravio, usuđujem se čak i da kažem da je djelovao srećno. Zasigurno se nije ponašao zabrinuto kao neko ko je ubio svoju djevojku.”

“Svi su ga ovdje smatrali finim momkom iz dobre porodice i čiji su roditelji poštovani i vrijedni.”

Izvor: fokuzz.com