Poznati srpski glumac i režiser Ljubiša Samardžić (80) oporavlja se uspješno nakon teške operacije mozga. Kako piše Alo.rs, pozivajući se na medicinske izvore, doktori su oduševljeni kojom brzinom je čuveni Smoki stao na noge.

ljubisa-samardzic-foto

– Čitav tim koji je operisao Ljubišu i oni koji su sve vrijeme brinuli o postoperativnom toku potpuno su iznenađeni brzinom kojom se oporavio. Iako su smatrali da će duži vremenski period ostati hospitalizovan, on ih je demantovao. Ne samo da su svi njegovi životni parametri stabilni, već je vrlo brzo postao pokretan i svjestan. Što je najvažnije, potpuno je orijentisan, a to je najteže postići poslije takve operacije – navodi izvor iz Kliničkog centra Srbije.

Podsjetimo, poznati srpski glumac i režiser Ljubiša Samardžić (80) operisan je u prošlu subotu ujutro u Kliničkom centru Srbije u Beogradu.

On je prije tri sedmice osjetio određene zdravstvene tegobe, nakon čega je hospitalizovan. U subotu je bio prvi na programu za operacije, zahvat je prošao uspješno i doktori sada prate njegovo stanje, javio je Blic.

Podsjetimo, Ljubiša Samardžić rođen je u Skoplju 1936. godine. Uz glumu, posljednjih desetak godina radi i kao režiser.

Rođen je u rudarskoj familiji. Studirao je pravo, ali je kasnije ipak završio Akademiju dramskih umjetnosti u Beogradu u klasi Bojana Stupice.

Izvor: doznajemo.com