Očajna sam i ne znam šta da radim. Od septembra mi se život skroz promjenio mojom glupošću. Ne prođe dan da ne plačem. Zauvijek ću pamtiti taj 12. septembar kad mi se dogodila tragedija…

djevojka-u-sumi

Otišla sam s najboljom drugaricom iz razreda kod bake u Matarušku Banju. Živim u Kraljevu i svaki put kad mogu idem u Banju kod bake Slavice. Tamo mi je uvijek lepo. Stigle smo u petak popodne lokalnim autobusom i uveče izašle u kafić.

U tu kobnu subotu otišle smo na izlet u okolinu Banje. Pješačile smo nekoliko kilometara i zadržale se na proplanku da se odmorimo i pojedemo sendvič. Ja sam sjedila na velikom deblu, panju a drugarica u travi. Dugo smo se zadržale. Pričale o dječacima, školi, roditeljima. Glupirale smo se.

Uzjahala sam panj imitirajući seks. Kako ja zamišljam divlji seks. Drugarica mi se pridružila na panju sa istom idejom. Obje smo uzjahale panj i smijale se glasno. Ustala sam poslije toga da piškim. Dok sam išla ka drvetu, drugarica je vrisnula. Brzo sam se vratila. Vikala je krv, krv.

Loading...

Pogledala sam je, a onda panj. Na njemu je bilo tragova svježe krvi. Obje nismo imale ciklus. Odmah sam skinula gaćice. Bile su krvave, ne mnogo. Prvo sam mislila da mi je ciklus poranio. A onda mi je drugarica rekla da sam možda izgubila nevinost jer smo se natačinjale na panj. Od tada ne mogu da se smirim.

Ciklus sam dobila na vrijeme. Sjećam se da mi je prijalo dok sam bila na panju. Da li je moguće da sam toliko baksuzna. Dok moje drugarice pričaju o prvom seksualnom iskustvu i gubljenju nevinosti kao o nečemu značajnom šta ja mogu da im kažem.

Plašim se da idem kod ginekologa. Jer postoji velika šansa da se sazna. Maštala sam da izgubim nevinost sa dečkom iz škole kome se dopadam.

Šta sad da radim. Hoću li se uopšte udati? Šta ako moja drugarica kaže nekome šta se desilo?

Izvor: nadlanu.com