Na Fejsbuk stranici Accion Poetica, objavljena je priča šesnaestogodišnje devojke pod nadimkom Pem, koja je otkrila da joj je otac poslednjih godinu dana u vezi sa njenom tetkom (na slici).

otac-tetka

Priča ove devojke dobila je milione lajkova i šerova, uz više desetina hiljada komentara.

– Nije važno kako sam saznala da su otac i tetka u vezi, ali ova informacija bila mi je jedan od najvećih šokova u životu. Ipak, pozvala sam ih oboje u restoran na večeru. Kako su ugledali jedno drugo, tako im je bilo neprijatno. Odmah sam znala da njihova tajna veza zaista postoji – priča Pem.

Otac i tetka poznavali su se još sa koledža, na koji je išla i majka od Pem. Obe devojke bile su zaljubljene u istog momka, a on je na kraju izabrao Peminu majku.
Međutim, trudnoća je bila jako rizična.

Loading...

– Majka je preminula na porođaju podarivši mi život. Otac je jako dugo bio sam. Odbijao je i pomisao da bi mogao da bude s nekim. Zbog toga mi je srce zaigralo od sreće kad sam saznala da se viđa s mojom tetkom. Znala sam da je pola života bila zaljubljena u njega. Tetka je bila ta koja je preuzela brigu nadamnom, jer je tata morao da zarađuje, da bi mogli da imamo za život – kaže Pem.

Ona je dodala kako je tetku zamolila da u restoranu izađe do improvizovane bine.

– Otpevala sam joj pesmu “Nikad me nemoj ostaviti” od Huana Gabrijela. Zahvalila sam joj se na svemu u životu pred svima, a onda sam je upitala da li bi želela da me prihvati kao svoju ćerku. Njega sam pitala da li bi voleo da postanemo porodica. Počela je da plače, baš kao i moj tata. Svi smo bili presrećni. Zaista smo postali porodica – napisala je Pem.

Ova priča pogodila je na hiljade korisnika Fejsbuka pravo u srce, a sudeći prema komentarima, ništa lepše nisu čuli ove godine

Izvor: usn1.net