Ovi tinejdžeri su hodali samo 6 mjeseci prije nego što su se odlučili vjenčati. Jedna strašna vijest ih je još više zbližila.

vjencanje-par

Foto: Amy Phipps Photography

Srednjoškolski par, Chase Smith i Sadie Mills, koji imaju 18 godina su se vjenčali 29.4.2020 u mladenkinom dvorištu.

Možda mislite da su jako mladi, no postoji priča iza njihove odluke. Par se, naime, odlučio vjenčati nakon što su saznali da Chase ima još 3-5 mjeseci života.

Chase se borio s rijetkim oblikom raka proteklih šest godina. On i Sadie su hodali 6 mjeseci prije nego su se odlučili vjenčati.

Sadie je rekla: „Ovo je bio najljepši dan mog života. Uvijek sam htjela imati vjenčanje na otvorenom, a Chase je dao predivnu ideju da oltar bude na mjestu našeg prvog spoja, gdje smo se prvi put poljubili“.

Loading...

Svi njihovi planovi su se morali ubrzati

Prije nego je Chase dobio prognozu bolesti, on i Sadie su planirali otići na fakultet, baviti se raznim stvarima i sretno zajedno živjeti. No, svi njihovi planovi morali su biti ubrzani.

U ožujku je Chase saznao da mu se rak vratio i da se previše proširio. Bilo ga je po cijelom njegovom tijelu tako da ni uz liječenje nije imao mnogo šanse da dugo poživi. Tako su on i Sadie donijeli odluku.

Chase je rekao. „Definitivno smo se mislili u budućnosti vjenčati i znali smo da to želimo. Mnogi kažu da smo se vjenčali samo zato što ću ja rano preminuti, no to nije razlog. Bio je to kao nekakav poziv na buđenje, kao da nas je Bog trgnuo i rekao nam da želi da budemo zajedno“.

Bog želi da budu zajedno

Loading...

Sadie se u potpunosti složila s njime – Bog želi da budu zajedno.

Nakon što su donijeli odluku, Sadie i Chase su svoje planove rekli roditeljima koji su bili presretni te su se odmah složili s njihovom odlukom. Uskoro su isplanirali cijelo vjenčanje. Sadie i Chase su ujedno održali tradiciju te se nisu vidjeli cijeli dan prije vjenčanja što je još više pridonijelo sreći i iznenađenju na sam taj dan.

Foto: Amy Phipps Photography

Foto: Amy Phipps Photography

Chase i Sadie znaju da se moraju suočiti s nepoznatom i nesigurnom budućnošću, no, kako Chase kaže, sve to mogu zajedno te znaju da je to „110% zbog povjerenja koje imaju u Boga“, jer je „On uvijek“ uz njih.

Njihova priča je odjeknula diljem svijeta i u mnogima je probudila zahvalnost za ono što imaju. Neki su se čak prepoznali u njihovoj priči te su im ponudili riječi ohrabrenja i nade.

Želimo da ovaj par provede što više sretnih trenutaka zajedno.

Izvor: novizivot