Na parkiralištu, beba je bila zaključana u automobilu.

kamen-staklo

Dječak iz Tulse je postupio kao pravi heroj kada je razbio prednje staklo automobila kako bi spasio bebu u njemu.

Tog je četvrtka vrućina bila nepodnošljiva, vijesti su čak izjavile da je to bio najtopliji dan ove godine.

Tijekom tog toplotnog udara, 12-godišnji Ben je sa svojom mamom, Nikki Fields, došao u supermarket kako bi obavio kupovinu – no naišao je na nešto nevjerojatno.

Na parkiralištu, beba je bila zaključana u automobilu.

Loading...

Ben i Nikki su primijetili da 2-godišnje dijete plače na vrućini u automobilu, bez zraka. Svi prozori su bili potpuno zatvoreni, a vrata zaključana.

Djetetovi roditelji nisu bili u blizini tako da je 12-godišnjak odlučio djelovati.

Dok je njegova majka nazivala policiju i hitnu, Ben je uzeo uže s metalom za povezivanje tereta iz automobila te je njime počeo udarati u prozore, kada to nije upalilo prešao je na prednje staklo automobila.

„Mislio sam da će biti lakše jer je veće“, rekao je dječak. Uspio je malo razbiti staklo, ali ni to nije bilo dovoljno. Tada se popeo na vozilo te je počeo nogama udarati u staklo koje je počelo pucati. Konačno, zakačio je uže s metalom kroz malu rupu u staklu kako bi ga mogao potpuno probiti.

„Stavio sam kuku u rupu na staklu te sam ju povukao. Uspio sam ući u otključati automobil“, rekao je.

Uspio je doći do bebe i iznijeti ju van na sigurno.

Loading...

Otprilike u to vrijeme stigla je policija i hitna. Uspjeli su pronaći djetetovu majku koja je tvrdila da je s djetetom u automobilu bila još jedna odrasla osoba kada je ona napustila automobil. Policija joj je odlučila napisati kaznu i započeti istragu.

No, liječnici su pregledali dijete koje je bilo popuno neozlijeđeno – bilo je uzrujano, ali je sve ostalo bilo u redu. Zahvaljujući Benovoj brzoj reakciji, dječak je bio na sigurnom.

„Jako se ponosim njime“, rekla je Nikki Fields.

Sve u svemu, svi su jako zahvalni te im je laknulo što je ovaj mladić bio na pravom mjestu u pravo vrijeme kako bi spasio dan.

Izvor: usn1.net