Postoji test koji izručunava kada će svako od nas umrijeti, tako bar tvrde…

smrt-pixabay

Američki tim stručnjaka kreirao je test koji bi svakom trebalo da da odgovor na ono čuveno pitanje: “Kada ću umrijeti?”.

Test, koji je na engleskom jeziku sastoji se od 14 pitanja na koje morate da odgovorite kako biste saznali kada ćete napustiti ovaj svijet. Naučnici tvrde da bi tačnost ovog testa trebalo da bude čak 75 odsto.

Statističari i naučnici iz Pensilvanije kažu da se rezultati temelje na podacima Američkog Nacionalnog instituta za zdravlje i Američke zadruge penzionera na pola miliona uzoraka koji su prikupljeni zadnjih deset godina. Pitanja obuhvataju prihode, obrazovanje i ljubavni status.

Loading...

Lakše je da utičete na osjećaj sigurnosti nego da promijenite svoje gene. Želimo da poručimo ljudima da mogu da uticu na dužinu svog života, kao i na njegov kvalitet – kažu naučnici sa Univerziteta u Pensilvaniji.

Naravno, ukoliko želite da živite što duže savjetuju vam da ne pušite, da obavezno vezujete pojasa kada vozite, da ni slučajno ne sjedate na motocikl bez kacige i da ne pretrčavate ulicu na crveno svijetlo…

Ukoliko ste zaista znatiželjni i želite da provjerite kada ćete umrijeti, riješite ovaj TEST a onda nam u komentarima javite da li mislite da su pogodili ili ne.

Izvor: alo.rs