Ešli Murel (33) iz Velingtona u Velikoj Britaniji se posvađala sa suprugom Majkom (36), nakon što se on vratio sa posla. Zabranila mu je te noći da spava u njihovom krevetu. Prespavao je na sofi, a ona ga ujutru pronašla mrtvog. Nesreća se dogodila nedavno, a Ešli sada javno iznosi detalje, ali i savjeta za sve supruge.

svadja-supruznici-pixabay

Nisu ni uspjeli njih dvoje da završe raspravu, da riješe problem koji ih je mučio, tragedija ih je preduhitrila.

Ešli koja radi kao kozmetičarka, uradila je te noći nešto što čini veliki broj žena.

Zbog nemilog događaja koji je uslijedio, a za koji ona svakako nije kriva, ne može sebi da oprosti posljednju svađu sa suprugom. Svađali su se jer je on previše radio.

Majkl Murel (36) koji je bio sjajan muž i otac, bio je zaposlen u perionici tepiha. Radio je prekovremeno kako bi priuštio porodici sve. Njegove smjene trajale su i po 16 sati, i tako svakog dana.

Loading...

Nije želio da uspori jer je “morao” da djeci priušti sve ono što on nije imao. Svake godine vodio ih je u Diznilend.

U posljednje vrijeme radio je naporno jer je želio da zaradio novac za putovanje i da Ešli odvede u Prag na proslavu godišnjice njihovog braka, 3.jula.

Zbog takvog tempa bio je iscrpljen.

“Nikada nije bio tako umoran kao te noći. Nisam mogla da ga više gledam takvog i naljutila sam se. Bilo mi je dosta svega. Rekla sam mu da spava na sofi, što je bilo veoma glupo jer sam samo željela da on bude što više sa mnom”, rekla je Ešli.

Kada je otišla do njega sljedećeg jutra, znala je da nešto nije u redu. Ležao je na istom mjestu na kojem ga je Ešli ostavila. Dodirnula ga je i počela je da vrišti. Otrčala je u toj panici do komšija koji su pozvali Hitnu pomoć.

Čim su joj rekli da je njen suprug preminuo, ona se onesvijestila.

Loading...

“Osjećam se krivom. Bijesna sam na sebe jer sam mu rekla da spava na sofi. Ne mogu da se pomirim sa tim da su riječi ljutnje bile ono posljednje što sam mu rekla. Kada sam saznala da je skupljao novac za proslavu godišnjice, malo je reći da se moje srce slomilo tog trenutka. Nakon njegove smrti potpuno drugačije gledam na život koji je previše kratak da biste se ljutili i da ne biste što više vremena provodili sa svojom porodicom”.

Ešli poručuje svim ženama, svim parovima da nijedne noći ne odlaze ljuti na spavanje.

Upoznali su se njih dvoje 2007, a 2010. su se vjenčali. Pre 14 godina dobili su sina Morgana, a 2013. blizance Majka Juniora i Lisu.

Najteže joj je bilo da saopšti djeci da je njihov otac preminuo.

Izvor: zena.blic.rs