Mnogim ženama se sada želja ostvarila. Svi su jako sretni. Ovo je čudo, svi nazivaju pravim novim strojem. Ovo čudo je napravljeno 2018.godine i od tada je u prodaji i olakšalo je živote milionu ljudi.

masina-pegla-slaze

Nova budućnost nam je stigla. Došla je budućnost, 21. vijek i donijelo nam je puno korisnih aparata koji mogu da vam olakšaju život i dosta brži život. Napokon saa je svima ostvarensan. U San Francisku su sada izumili mašinu po imenu FoldiMate, koja sama pere, pegla, kao i slaže uredno oprane stvari. Zar ovo nije idealno nešto.

Potrebno je samo da se ubaci u mašinu maksimalno 15 stvari, ne može manje jer mašina ne može da proradi svoj posao. Već nakon jednog minuta oni će da vam vrate čiste ali i lijepo složene a vi samo treba da ih pokupite, stavite u ormar i sav posao je gotov. To svako može uradiit.

masina-komplet

Loading...

Sve ovo može da se postiže zahvaljujući pojasu kojeg svi zovu transportni i robotnim manipulatorima. Vaša odjeća će da bude prepravljena sa vrelom parom. a slagaće je posebno spremljene “robo-ruke”- Možete u ovu mašinu da dodajete posebne kapsule koje će da daju vašoj odjeći poseban miris i mekoću.

Pogledajte video kako radi ovo čudo od tehnike

Izvor: apotekica.info