“Strašno, istinito i tužno… Bez ikakvog zamišljanja, to je nažalost stvarna slika Srbije…”, bili su neki od komentara na status pevača koji je imao više od 4,6 hiljada lajkova

pedja-medenica

Pevač Peđa Medenica objavio je na svom Instagram profilu status koji je privukao veliku pažnju, a mnogi misle da svi treba da ga pročitaju.

Mi ga prenosimo u celosti.

- Zamisli, završiš muzičku akademiju i posle toga otvoriš menjačnicu ili trafiku, završiš mesec sa 400 evra zarade a imas dvoje dece. Zamisli, dođeš u neki rijaliti, uđes kao niko a izađeš da se producenti i menadžeri slome oko tebe da snimis album.

Loading...

Zamisli, završiš glumu i dr*a te jedan profesor 3 godine, al ipak položiš zadnji ispit kod tog namćora.

Uzmeš diplomu i zaposliš se na pijaci, valjaš zelene salate, krompire i ostale namirnice, nikada ni jedna kamera te ne snimi ni kao nekog statistu. Zamisli, baviš se prostitucijom i doživiš da te prati 300 hiljada ljudi, novine prenose tvoje statuse i misli i ne silaziš sa TV-a.

Zamisli završiš medicinu i doguraš da budes jedan od najboljih keramičara u Minhenu. Zamisli samo da si netalentovan za ništa, ne znaš ni čime se baviš, nacija se bavi tvojom trudnoćom, tvojim ljubavnim životom, tvojim doručkom.

Zamisli da se boriš da školuješ svoje dete, učiš ga nekim moralnim kodeksima, plaćas knjige, moliš Boga da upadne na budžet, izgubiš zadnji zivac da ga izvedeš na neki put, sa svojim mizernim mogućnostima da bi ti dete jednog dana spakovalo diplomu i stvari i reklo da je predao za mađarski pasoš i da pali.

Eto, zamisli”, napisao je pevač.

Loading...

Status Peđe Medenice imao je više od 4,6 hiljade lajkova, a mnogi su prokomentarisali da je ovo tužna istina.

“Strašno, istinito i tužno… Bez ikakvog zamišljanja, to je nažalost stvarna slika Srbije…”, bili su neki od komentara

Evo i objave Peđe Medenice.

pedja-status

Izvor: telegraf.rs