OVO JE JAKO potresna priča koju smo pronašli za vas. Ovo smo odlučili da uradimo da svima bude upozorenje, za ssve roditelje.

djevojcica

Ova djevojčica je željela da se ubije radi zlostavljanja koje je proživljavala u školi. Nju su svaku noć čekale psovke i smijeh. Ovo je jako strašno. Ko daje za pravo da neko može da zlostavlja nekoga. Ovo je strašno i sve to djeca iz svog doma.

Da bi stvar bila još gora, njihovi roditelji povodom ove situacije nisu uradili ništa.

Loading...

Ne kažnjavaju ih, ne rade dobro vaspitanje. Kada takve stvari rade kada su mali, kakvi će tek da budu kada odrastu! Pogledajte sliku ove djevojčice! Slatka djevojčica puna sreće i ljubavi.

djevojcica-foto

Njeno ime je Lilly-Jo Caldcott. Ona je bila jako sretno dijete, kada je krenula u novu školu stvari su se počele mijenjati.

Djevojčica je jako tužna bila i jako depresivna. Nije željela da ide u školu, plašila se i odbijala.

Loading...

Njena majka Jess je primjetila da se nešto loše dešava i svi se pitali u čemu je problem. Djevojčica je priznala a je druga djevojčica iz razreda tukla i vrijeđala.

Majka je odlučila da razgovara sa upravom škole ali oni ništa uradili što se toga tiče.

Jes je odlučila da kćerku ispiše iz škole. Jednog dana se desilo nešto što niko nije mogao da zaboravi. Vidjela je svoju kćerkicu kako leži slaba i majka je putala šta se dešava. Djevojčica je odmah priznala kako je popila neke tablete.

Srećom majka je na vrijeme reagovala i uspjela je da se spasi. Sada ju je majka upisala u novu školu gdje je sve super i puno bolje nego li prije.

Izvor: apotekica.info