Semir Džanković izbačen je s “Farme” budući da je izgubio kontrolu kada je Maja Nikolić otpjevala himnu Srbije “Bože pravde”, kao i pjesme “Tamo daleko” i “Od Vardara do Triglava”. On je izvrijeđao pjevačicu i udario Tamaru Đurić. Takmičar prve sezone “Pinkovih zvezda” je poslije eliminacije iz rijalitija izjavio da mu je žao.

semir

“Meni srpske pjesme ne smetaju, šta više, pjevam ih i sam, ja sam muzičar, ali mi je zasmetalo što ih je ona pjevala u namjeri da me isprovocira na nacionalnoj osnovi. Pljunuo sam je iz bijesa, a onda je uskočila Tamara i napala me govoreći da meni smetaju srpske pjesme. U svađi sam rekao da ću Maji je*ati djecu, na šta mi je Tamara rekla “je*i svoju djecu” i tu sam pukao. Nisam želio da je udarim po glavi, već po kačketu”, rekao je Semir za Alo, i nastavio:

“Tada je počela da izvrće moje riječi i da govori da sam rekao da ću je*ati srpsku djecu, što nisam nikad izgovorio, niti pomislio i počeo iz bijesa zbog nepravde da je gađam čime sam stigao”, dodao je pjevač.

On je naveo da nikog nije htio da uvrijedi.

Loading...

“Volim svoju zemlju i narod svih vjeroispovesti i najviše me je povrijedilo što neko od mene želi da napravim nešto što nisam. Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu djecu, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, već sam rekao u afektu i da nikada riječ lošu nisam pomislio, a kamoli za svoju zemlju i obilježja. Protivim se svakom nasilju”, zaključio je Džanković.

Semir je ta telegraf.rs istakao kako fizičkog nasilja na “Farmi” nije bilo i da je do incidenta došlo iz sasvim drugačijih razloga od onih koji su predstavljeni javnosti.

“Noža nigdje nije bilo, kao ni fizičkog kontakta! Da sam imao nož, bar bih ogrebao nekog, zar ne? U pitanju je bila čaša i šokiran sam zbog ovoga šta se priča”, otkrio nam je Semir.

Izvor: telegraf.rs