Britanka Vicky Harper (24) saznala je da je treći put trudna, pa je zbog loše materijalne situacije odlučila abortirati dijete. Već ima dvoje djece – Rossa (2) i Laylu (5), i nalazi se u vrlo teškoj materijalnoj situaciji tako da u tom trenutku nije bila spremna za treće dijete.

beba-abortus

– To je bila najteža odluka ikada za mene. Djecu volim najviše na svijetu, oni su moje blago, ali tada nisam imala snage za treće – ispričala je Vicky koja živi na sjeveru Škotske.

Otac njene djece je mlađahni Keenan McIvor (19) koji je po zanimanju stolar i nažalost ne zarađuje mnogo novca. On joj je tada rekao da mora sama da odluči šta će uraditi, te da će je podržati u svemu. Tada je Vicky odlučila otići na kirurški prekid trudnoće, koji je trebalo da uz pomoć vakuuma ukloni plod.

– Keenan je išao sa mnom kod liječnika. Držao me je za ruku. Malo sam plakala, ali znali smo oboje da je to najbolje rješenje – objasnila je ona.

Loading...

Kako je ispričala, još istog dana shvatila je da nešto nije u redu.

– I dalje sam bila umorna i imala vrtoglavicu, a dva puta sam se prije toga porađala i znam tačno kako sve to izgleda – rekla je Vicky.

Zato je kod kuće napravila test na trudnoću i on je bio pozitivan. Liječnik joj je rekao da je moguće da su neki trudnički hormoni i dalje u njenom tijelu, te da nema razloga da brine.

– Poslije toga menstruaciju nisam dobila dva mjeseca, i bila sam sigurna da je beba i dalje tu – priznala je.

Devet tjedana nakon neuspjelog abortusa napravili su joj ultrazvuk, koji je jasno pokazivao da je trudna. Ponovni abortus nije bio moguć jer se nalazila u 16. tjednu trudnoće.

Loading...

abortus-2

Tada je odlulčila roditi bebu. Početkom ožujka, Vicky je na svijet donijela predivnog dječačića Jacka koji je potpuno zdrav.

– On je posebno dijete. Mnogo ga volim. Ispričat ću mu sve ovo kada bude dovoljno odrastao da shvati zašto sam željela tako postupiti. Sada sam sretna što je preživio, a volim ga više nego što sam ikada mislila da ću nekoga voljeti – dodala je Britanka.

Hvala Gospodinu što je, unatoč strašnoj majčinoj odluci, sačuvao još jedan dragocjeni život!

Izvor: novizivot.net