Trudnica je ostala zapanjena kada je na snimku sa 4D skenera vidjela lice svog preminulog djeda kako ljubi njenu nerođenu bebu. 21-godišnja Jade Hornsby otišla je u bolnicu Harley Street u Londonu kako bi obavila 4D pregled, jer je željela znati kako bi njena bebica, koju je nosila u stomaku, mogla izgledati.

snimak-trudnice-1

Ali, kada se vratila kući i pogledala fotografije, bila je jako začuđena kada je u uglu ugledala profil svog preminulog djeda Jacka Hornsbyja, koji je ovaj svijet napustio još 2007. godine.

Jade, iz Dagenhama (Istočni London), kazala je: “Stvarno je jezivo. Izgleda baš kao on, čak ga se može vidjeti jasnije nego moju kćerku. Sve se vidi jasno, te oči, nos i usta”.

Ona je prvo primijetila da je nešto neobično kad je pokazala fotografije svojoj mami, koja je odmah prepoznala Jacka.

– Nas dvije jednostavno nismo mogle vjerovati! – prisjetila se, ali i dodala da je imala dobar osjećaj, jer na svoga djeda ima lijepa sjećanja.

Slika je snimljena u sedmom mjesecu 2013. godine, kada je Jade bila već 30 sedmica trudna. U desetom mjesecu te godine rodila se mala Lacey-Mae Head, u bolnici Queens u Romfordu, a djevojčica ovog mjeseca treba napuniti dvije godine.

Izvor: doznajemo.com