Dirljive fotografije na kojima Carlos Morales u rukama drži svoje četvero tek rođene djece ganule su cijeli svijet. Ono što ovaj dirljiv trenutak čini tragičnijom jest smrt njegove supruge koja je preminula tijekom poroda.

otac-cetvorke

Carlos Morales iz Phoenixa primio je svoje četvero djece – tri djevojčice i jednog dječaka – nakon što je njegova 36-godišnja supruga Erica premila na porodu. Par je četvorke dobio uz pomoć potpomognute oplodnje u nadi da će konačno obogatiti svoju obitelj.

No, nažalost Carlos je posljednji put vidio svoju suprugu 15. siječnja kada ju je ispravio na porod – poljubio ju je u čelo i rekao da je voli.

Iako mjesec dana ranije, bebe su na svijet stigle zdrave, ali njihova je majka nakon poroda pala u hipovolemijski šok i počela gubiti krv. Nakon samo sat vremena preminula je i nikada nije dobila priliku primiti svoje bebe.

‘Bili smo jako uzbuđeni što ćemo osnovati obitelj i onda se sve srušilo’, ispričao je povrijeđeni Morales u intervjuu za magazin People te se prisjetio njihovog prvog susreta.

Loading...

‘Ja nisam pričao engleski, a ona nije pričala španjolski. Ipak, zamolio sam je za ples i pristala je’, kroz smijeh govori Carlos koji je u predrađaonici sa suprugom smišljao imena za dječicu.

otac-cetvorke-2‘Doktor je rekao da su trudovi jaki i česti te da Erica mora u rađaonu. Prije nego li je otišla roditi fotografirali smo se, snimali video i bili okruženi obitelji. Sjećam se da sam joj rekao: ‘Hajdemo izvaditi našu bebe van’, govori Morales te nadodaje kako je sa suprugom dogovorio da će o imenima djece odlučiti kada dođu na svijet.

Nakon poroda djeca su ležala u sobi, a Morales je otišao do supruge te joj toliko jako stisnuo ruku da se probudila. U tom trenu njezino je srce prestalo kucati, okružili su je liječnici koji su nekoliko minuta kasnije Carlosu priopćili da je njegova supruga mrtva.

‘Kako je to moguće? U jednom je trenu bila dobro, a u drugom je više nije bilo. Dan koji je trebao biti najljepši dan u mom životu, postao je tragedija’, ispričao je Morales koji je nakon gubitka supruge na ruke primio svoju djecu. Jednu od tri kćeri nazvao je po supruzi, Erica.

‘Trenutno se educiram o svemu – kako trebam okupati djecu, kako ih nahraniti i uvesti im red spavanja,. Moram biti spreman’, otkrio je novopečeni tata.

Izvor: Net.hr