Teško je zamisliti koliko su uplašene i izgubljene životinje koje vlasnici ostave u prihvatilištima. Međutim, jedna žena je imala priliku da nasluti kako to izgleda.

remi-zivotinje-ljudi

Poznati francuski šaljivdžija Remi Galjard proslavio se zahvaljujući snimcima koje je kačio na svoj Jutjub kanal, a koji prikazuju njegove kreativne šale i smicalice.

Međutim, ponekada se ovaj momak uozbilji i pozabavi se nečim što mu je zaista važno, poput životinja. Tako je ponudio ljudima uznemirujući uvid u svet u kome se ljudi tretiraju kao neželjeni ljubimci.

Žena koja je dovela svog psa sa namerom da ga ostavi u skloništu, očigledno nije bila spremna da vidi kako izgleda život na ovom mestu kada su uloge zamenjene. Kada je ugledala ljude u boksovima, ipak je odlučila da pomoć potraži negde drugde, kako prenosi Dodo.

Loading...

Koliko god da su skloništa depresivna, ova žena nije poglešila što je dovela izgubljenog psa, jer su oni opremljeni da nađu mikročip i pomognu da se nađe vlasnik životinje.

Ukoliko se ne nađe mikročip, preporučuje se pronalaženje alternative koja ne podrazumeva ostavljanje životinje u skloništu, jer više od trećine najčešće nikada ne izađe živo odatle. 

Pogledajte neobičnu skrivenu kameru.

Izvor: dnevno.rs