Tokom čitave trudnoće, svako ko bi ugledao stomak Mišel Hol pitao bi ju je da li čeka blizance. Znala je da je u pitanju velika beba, ali kad se njen sin Ajzak rodio, svojim dimenzijama zapanjio je i same ljekare.

beba-dzin

Beba kao što je Ajzak Majkl Hol iz Pitsburga zaista se ne rađa svaki dan! Nažalost, sva odjeća koju su njegovi roditelji dobili dok je još bio u maminom stomaku, moraće da završi u Crvenom krstu, jer ovaj mališan ni teoretski ne može da stane ni u jednu jedinu benkicu.

Srećom, pa su akušeri u porodilištu na vrijeme procijenili da će njegova mama Mišel morati na carski rez, jer koja bi žena pa izdržala prirodni porođaj djeteta dugačkog 63,5 santimetra i teškog nešto malo više od šest kilograma!

– Nikad niko od mojih kolega nije video ovoliku bebu. Pretražili smo i sve bolničke arhive iz zadnjih decenija. Mali Ajzak je definitivno rekorder. Takođe je rijetkost i da jedno toliko dijete bude svojoj majci prvo – rekao je doktor Endrju Svord koji je obavio porođaj.

Pored toga što je čim je stigao na svijet već morao da nosi pelene za šestomesečne bebe, Ajzakova stopala i šake su preveliki da stanu u kalup kojim se uzima otisak za uspomenu na dan rođenja.

Izvor: telegraf.rs