Oženjeni muškarac (64), otac dvoje djece, preputovao je 1600 km od Teksasa do Floride kako bi imao odnos sa djevojčicom od 9 godina.

uhapsen-covjek

Na jednoj web stranici koju je posjećivao, dopisivao se sa čovjekom koji mu je ponudio da spava sa njegovom kćerkom. Ali nakon duge vožnje, susreo se sa nečime što nije očekivao.

Ovakve priče su teško štivo za čitanje, ali su pouka za ostale i ne treba ih ignorisati.

Vidio je online reklamu o sastanku sa iskusnim roditeljima, koji mogu nešto naučiti od mlađih, Mark Andrew Nichols iz Teksasa odlučio je da odgovori.

Tada je započeo priču sa čovjekom koji mu se predstavio kao otac koji želi da pogura svoju kćerku u modnu industriju. Ubrzo je Marku bilo jasno da taj otac ima drugi motiv, onaj koji je i on imao.

Loading...

Ocu se sviđala ideja o tome da neko ima odnos sa njegovom kćerkom, kao i njegovoj ženi i to su isto ponudili Marku.

Marko je oženjen, otac dvoje djece i rekao je da će doći do njih u Floridu da ih posjeti, ali prvo se želio uvjeriti da je to stvarno roditeljima uredu.

The Daily Mail je objavio dijelove njihovog razgovora.

Stvari koje je Mark napisao su stvarno van svakog razuma, samo neke od njih su navedene ispod.

“Želio bih da vas posjetim. Zaiteresovan sam za odnose sa vašom kćerkom i suprugom. Ja sam bisek*ualac, samim time mogao bih imati nešto i s tobom ako si zainteresovan. Ako nisi, uredu je.”

Loading...

Nije se završilo na tome, bilo je tu još mnoštvo poruka.

Otac je pozvao Marka da dođe.

Kada je došao, dočekalo ga je nešto potpuno drugačije od onoga što je očekivao – policija.

Čovjek koji je dočekao Marka je u suštini tajni detektiv, koji je pokrenuo istragu protiv tipova kao što je Mark, a to je uradio tako što je napravio lažni profil na par takvih stranica. Mark je odmah uhićen i ostao je u pritvoru.

Ovo je jedna mračna priča izopačenog svijeta u kojem živimo.

Internet je opasno mjesto, naročito za naše najmlađe koji često nisu u mogućnosti da procjene ko sjedi sa druge strane ekrana. Podijelite ovu priču sa drugima, kako bi ih upozorili da obrate više pažnje na to šta njihova djeca rade na internetu.

( ŽivotniMagazin.com )