Priča dolazi iz Indije. Žena iz Bangalora divljački je ubila 8 štenaca, udarajući ih kamenjem ispred njihove majke.

Šta joj je kuja skrivila? Okotila se pored ograde, ispred ženine kuće!

Četvorogodišnja kuja Amu, dobro je poznata stanovnicima Krišnanagar kvarta u Bangaloru. Ovaj kvart je naseljen bivšim pripadnicima indijske vojske, a sam Bangalor je poznat kao indijska ,,silicijumska dolina.” Ovde se ne radi o zaostalim i primitivnim, već o obrazovanim, navodno civilizovanim ljudima.

Loading...

15 dana nakon rođenja štenadi, Ponama, žena ubica, smrskala ih je jednog po jednog o kamenje, naočigled njihove majke. Zatim ih je bacila u jamu.

Komšije je jezivi prizor ostavio u neverici i šoku. Međutim, kako se sve odigralo jako brzo, nisu stigli da intervenišu. Slučaj su prijavili udruženju za zaštitu životinja ,,Cupa,” koje je o tome obavestilo i lokalnu policiju.

Optužena nije pokazala ni nagoveštaj kajanja. Navodno, užasno ju je nervirala buka koju su kučići pravili. Trenutno joj se sudi za čin zlostavljanja životinja. Ukoliko je proglase krivom, dobiće zatvorsku kaznu u trajanju od 5 godina. 

Komšije su ponudile dokazne materijale u vidu snimaka sa njihovih sigurnosnih kamera, pa se očekuje da će uskoro početi suđenje.

Loading...

U međuvremenu, Amu luta ulicama, tražeći i dalje svoje mladunce. Komšije pokušavaju da joj pomognu, ali šta mogu da urade?

Ništa ih neće vratiti…

Raširite ovu potresnu vest na facebook-u, pomozite da se kod ljudi razvija svest o humanom ponašanju prema životinjama.

Izvor: likemag.com