Oronulu učionicu sa ljubavlju je preoblikovala, deo po deo…

uciteljica-ucionica-1

Tatjana Krsmanović, učiteljica u OŠ „Ratko Mitrović” iz Novog Beograda, odlučila je da ove jeseni svojim prvacima priredi drugačiji doček od onog koji čeka većinu njihovih drugara širom Srbije.

Ova učiteljica nije samo pokazala ljubav prema svom poslu, već i neizmernu ljubav prema deci, učenicima, njenim đacima prvacima, koje će dočekati prvog septembra kada ove godine krene nova školska godina.

Oronule učionice, stare klupe, požuteli ukrasi realnost su velikog broja škola. Ona je rešila da kod nje ne bude takav slučaj.

Tatjana je zato tokom dana raspusta zasukla rukave i uređivala učionicu u kojoj će njeni novi đaci provesti naredne četri godine. Transformacija je bila neverovatna!

Loading...

Staroj bezličnoj tabli je udahula nov život tako što je ofarbala ram u jarko ružičastu boju, koja se savršeno slagala uz zidove zelene boje, koja je inače poznata po tome da je dobra za koncentraciju. Ali Tatjana se tu nije zaustavila…

Takođe je preuredila i dečije ormariće i ofarbala ih u raznorazne boje, i tako ceo ambijent učinila veselim i razdraganim.

Vesele zavese krasiće prozore, a pažljivo ispisana pravila ponašanja za male prvake značiće im mnogo kada 1. septembra budu došli u đačke klupe.

A na kraju je usledio finalni potez, odnosno ukras.

Iznad učionice napisala je broj odeljenja koje će od ove godine voditi, kako bi i sami mali đaci mogli lakše da se nađu u novom okruženju.

Izvor: telegraf.rs