Mala Ruskinja Anastasija Knjazeva je proglašena za najljepšu djevojčicu na svijetu i sa šest godina je već prava zvijezda. Bavi se modelingom, reklamira poznate ruske brendove, a na Instagramu ima 500.000 pratilaca. I dok svi pričaju o njoj, malo ko je obratio pažnju na njenu lijepu mamu Anu, koja vodi njene naloge na društvenim mrežama.

Anastasiya-Knyazeva-1

Ona redovno fotografiše svoju djevojčicu i postavlja njene fotografije na Instagram.

Pored fotografija, tu su i brojni snimci male Anastasije kako pjeva, vozi se u automobilu ili jaše konja.

Majčine fotografije se teško mogu naći na interetu, a često možemo da čujemo njen glas u pozadini videa kada snima svoju kćerku.

Isto kao i svaka majka djeteta modela i Anastasijina se suočila sa oštrom kritikom javnosti.

Loading...

Anastasiya-Knyazeva-2

Zamjeraju joj to što stalno postavlja nove fotografije, to što joj kćerka nosi šminku i što se gotovo nikad ne smije na fotografijama.

- Željela bih da znam koliko je roditelji šminkaju prije svakog fotografisanja – stoji napisano na Instagramu.

Neko drugi je napisao: “Zašto se ona nikad ne smije? Ona je dijete”.

Anastasiya-Knyazeva-3

Anastasijina majka se nije oglašavala po pitanju ovih kritika. Umjesto toga, odabrala je da se fokusira na svoju kćerku i njene prelijepe fotografije.

Loading...

Njenu majku imamo priliku da vidimo samo na jednoj fotografiji i to onoj koja se nalazi kao profilna na njenom Instagramu.

Anastasiya-Knyazeva-4

Tu možemo da vidimo malu Anastasiju kako pozira sa svojom majkom, za koju su ljudi takođe komentarisali da je veoma lijepa i da je očigledno od koga je Anastasija naslijedila lijepe crte lica.

Iz priloženog možemo da primjetimo da je Ana lijepa i mlada plavuša kojoj poziranje pred kamerama očigledno nije strano. Takođe je sasvim očigledno da je veoma ponosna na svoju kćerku.

Izvor: telegraf.rs