Kad je u pitanju ljubav, retko kad je ona bezuslovna ili nema nikakve granice. Normalno je pogrešiti, oprostiti i krenuti dalje, ali neke stvari apsolutno su neoprostive za neke ljude. A gde su naše granice oproštaja su određene datumom našeg rođenja.

Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

OVAN

voleće te dok ih ne izneveriš

Ovim znakom vlada Mars, planeta koja se vezuje za rat, pa nije iznenađenje ako je Ovnovima svaki dan nova bitka, pa su spremni da istraju i bore se do kraja. Oni vole izazove i sve dok ih izazivate neće im biti dosadno.

BIK

voleće sve dok im se ne slomi srce

Loading...

Bikove je lako povrediti, ali ih je teško utešiti. Bikovi, kao i Ovnovi, takođe vole izazove, i s jedne strane su vrlo snažni, a sa druge su izuzetno osetljivi, pa pokušajte da ne budete previše oštri, jer ako se Bik oseća povređenim, teško da će vam oprostiti.

BLIZANCI

voleće vas sve dok ne pokušavate da ih nadmudrite ili prevarite

Blizanci, kojima vlada Merkur, planeta intelekta i komunikacije, su majstori za sve igrice koje uključuju moždane vijuge. Kada shvate da ste pokušali da ih nadmudrite ili prevarite na bilo koji način, to za njih predstavlja kraj. Osim što ste kod njih završili, Blizanci će se potruditi da se i osećate kao budala.

RAK

voleće vas dok ih ne napustite

Loading...

Emotivnim rakovima je najbitnije da se osećaju sigurno u emotivnom smislu. Često mogu da budu posesivni, a voleće vas sve dok se oni osećaju voljenima, čim osete distancu i da vam nij dovoljno stalo, ljubav za njih prestaje.

LAV

voleće vas dok ih ne izigrate

Lavovima je ugled užasno važan kao i slika koju drugi imaju o njima, pa im je poštovanje u vezi jedna od ključnih stvari. Ako ih uvredite na bilo koji način i ako ismevate stvari do kojih je njima stalo, pišite propalo. Cene iskrenost i istinu, a bahato i previše oštro ponašanje će ih samo udaljiti od vas.

DEVICA

voleće vas dok ne otkriju da lažete

Loading...

Device mogu biti prilično detinjaste, a pošto njima vlada Merkur, poznate se i kao dobri kritičari i iskreni znak. Vole da budu upućeni u sve što se događa, i umeju da čitaju ljude kao knjige, pogotovo one bliske njima, pa ako otkriju da ste ih lagali, kod njih sve gubite i hladnokrvno će prekinuti vezu.

VAGA

voleće vas sve dok im ostavljate prostora za sebe

Za vage je karakteristično da su mirotvorci i diplomate i da im je balans u životu jako bitan. Mrze konflikte i svađe, pa pokušavaju što brže da ih zaustave, a ako im remetite njihov mir i tražite i izazvate svađe bez ikakvog posebnog razloga, oni će to videti kao kraj i vrlo jasno će vam to staviti do znanja.

ŠKORPIJA

voleće vas dok ne počnete da krijete stvari od njih

Loading...

Škorpije su vrlo zatvoreni za okolinu, ali to ne znači da oni ne vole kada je neko otvoren prema njima, štaviše to više i cene. Sve dok ste iskreni prema njima nećete imati problema, a ako ih lažete ili prećutite neku bitnu stvar, osvetiće vam se na njihov način.

STRELAC

voleće vas dok ne izgube nadu u vas

Jedini nači da Strelce zaista razočarate i naljutite jeste ako ih činite tužnima i prestanete da stvarate pozitivno okruženje. S obzirom na to da su vrlo ambiciozni, njima je potrebna upravo takva osoba pored njih koja će ih hraniti pozitivnom energijom i sa njima ići u nove pobede.

JARAC

voleće vas sve dok vi ne odustajete

Loading...

Jarci vole kontinuitet i trude se da stvari učine dugotrajnim, posebno kada su u pitanju ljubavne veze. Ako vi odustanete od sebe i svojih ambicija, odmah ćete pasti u njihovim očima. Oni odustajanje ne vide kao opciju, a najviše na svetu cene trud oko toga da se stvari popravljaju.

VODOLIJA

voleće vas sve dok ostanete svoji

Ovaj znak voli posebnosti i njima znače svaka sitnica vašeg karaktera, i sve ono što vas razlikuje od ostalih. Budite onakvi kakvi jeste, ostanite jedinstveni, jer ako počnete da se stavljate u kalup koje vam društvno nameće i ponašate se kao svi ostali, Vodolije će vas ubrzo napustiti, razočarani u vas.

RIBE

voleće vas dok ne prestanete da sanjate

Ribe, vodei znak, važe za jednog od najosetljivijih i najemotivnijih znakova u zodijaku. Oni su sanjari, žive u svom svetu i neprestano su u potrazi za novim stvarima koje će ih inspirisati. Ako vi odustanete od istog i ako prestanete da sanjate, to će ih udaljiti od vas.

Izvor: zena.blic.rs