Liječnici su mu rekli da prestane ‘mučiti’ svoju kćer koja je proglašena mrtvom, ali 30 minuta kasnije desilo se pravo čudo!

doktori-kcer

Ovo je jedan neobičan slučaj, naime ruski bračni par Ruslan i Anastasia Odomec, pravili su zabavu. Bili su u kući, a njihova djeca Rodomir (5 ) i Alesya(3) su se igrali napolju. U dvorištu je bio i bazen.

Roditelji su primjetili da je Rodomir ušao u kuću, ali ne i djevojčica. Otišli su napolje i vidjeli da je malena u bazenu u nesvjesnom stanju.

Zbog ovakvih stvari uvijek držite djecu na oku jer trenutak nepažnje može dovesti do nepovratnih događaja. Djeca ko djeca, u trenu sebe mogu dovesti u opasnost.

Da se vratimo priči, pozvali su hitnu, a uz to pružili prvu pomoć prije njenog dolaska. Doktori su potom nastavili oživljavanje i nakon nekog vremena rekli da je umrla i da ništa ne mogu učiniti.

Roditelji su bili skrhani bolom. Ipak, Ruslan to nije prihvatao i nastavio je reanimaciju, masažu srca. Potom se desilo čudo, djevojčica je počela disati. Prvih par dana je bila slaba, u stanju kome, ali se kasnije potpuno oporavila. Roditelji su bili presretni i spoznali da se djeca ne smiju ostavljati bez nadzora.

Izvor: megagiga.info