Djevojka po imenu Katarina koje je imala 29. godina u petak je bila u jednom tržnom centru, da bi poslije nekog vremena morala otići i u toalet.

djevojka-toalet

Od kako je ušla u toalet , od tada joj se gubi svaki trag. Vrata od toaleta su bila zaključana i to tri dana, a svi su bili angažovani u pronalasku ove mlade djevojke.

Kada je došlo osoblje da očisti toalet, nisu uspjeli da otvore vrata, jer su ona bila zaključana sa unutrašnje strane. Da bi neko nagovijestio da toalet nije u funkciji, samo su stavili natpis, da nije moguće ući.

Poslije nekoliko dana, kada je ista smjena došla na posao i pokušala da očisti toalet bilo im je nekako čudno, kako to da su vrata idalje zaključana. Nisu više željeli razmišljati o čemu se radi, te zbog čega se ne može ući u toalet , pa su odlučili da razvale vrata i napokon saznaju o čemu se radi.

Loading...

Ono što su tada ugledali ih je šokiralo!

U toaleti je ležala mrtva Katarina. Kada su pogledali snimak na nadzornim kamerama , vidjeli su kako je djevojka ušla u toalet, sama zaključala vrata kako niko ne bi mogao ući i izvršila samoubistvo.

Koji je razlog tog njenog postupka još uvijek se ne zna, iako policija radi na uviđaju i čekaju se nalazi obdukcije kako bi saznali još neke informacije.

Izvor: 5do12.info