Nakon ugriza pit bula 37-godišnji muškarac pretrpio je uzasne bolove.

pitbull-odgrizao

Zbog veoma teskih povreda na genitalijama, jutros je primljen na Ryder Trauma kliniku. Isus Ramon Sanchez, iz okoline Little Havana u Miamiju, navodno je pokušao imati s*ksualni odnos sa 4-godišnjim pit bulom.

Naravno pas se branio svim silama, pa je jednim ugrizom otkinuo genitalije muškarca. Incident se desio u 8:30 ujutru u Parku Allen Morris u Majamiju.

Prema svedočenjima ocevidaca , četvorogodišnji Spanky se igrao sa svojim vlasnikom u parku kada ga je Sancez zgrabio i pokušao da ga siluje. Pit bull se zestoko suprotstavio pa mu je naneo jako teske povrede.Takođe mu je naneo teske povrede na nogama, preponama i rukama…

Loading...

„Spanky se igrao s loptom i trckarao okolo, kada je niotkud naisao Sanchez i pokusao uloviti psa“, izjavila je Dorothy Steinberg,koja je bila jedna od svedoka ovog uzasnog dogadjaja. “ “ Svukao je pantalone , i borio se s psom. Svi koji su se nalazili u parku za vrijeme događaja bili su jako uzasnuti, ali niko nije poduzimao nista ,kako bi spasili napadnutog psa od silovatelja. Svim cudima pas se uspio oteti silovatelju , pa ga je u roku od sekunde zgrabio za genitalije, i bukvalno ih otkinuo .“

Prema izjavi njegovog vlasnika, ovo je prvi put da je Spanky ikada ugrizao nekoga, a strogo je postupao iz samoodbrane. Gospodin Sancez je prilično krvario tokom transporta u centar za traumu Ryder, ali su ga lekari mogli stabilizovati. Sanchez više nije u zivotnoj opasnosti. Nažalost, uprkos svim naporima, medicinsko osoblje nije uspjelo da spasi njegove genitalije, koje je pas skoro potpuno unistio. Razlozi zbog delovanja g. Sančeza ostaju nejasni. On se mora suočiti sa nekim krivičnim optužbama dok je policija u Majamiju pokrenula istragu o incidentu.

Izvor: balkanspress.com