Ako biste počeli da konzumirate ovaj napitak , veoma lako biste mogli da iz tijela izbacite sve nakupljene toksine koji su ometali rad unutrašnjih organa, a samim tim i da uklonite višak masnih naslaga zbog kojih niste bili zadovoljn svojim izgledom.

naptak

Današnji način življenja nije nimalo zdrav, jer smo svakodnevno izlloženi raznim štetnim materijama kao što su gasovi iz fabrika i automobila, štetni hemijski preparati koje sve češće koristimo, hrana koja je proizvedena na vještački način.

Kao posljedica djelovanja svega toga dolazi do stvaranja masnog tkiva po cijelom tijelu, a naročito na predjelu stomaka u butina.

Jeste li znali da unutar tih masnih ćelija je najviše zarobljeno toksina!?

Niste mogli ni zamisliti, zar ne!? S njima dolazi i do ometanja normalnog funkcionisanja organizma, ali i pada imunog sistema.

Loading...

Naš organizam ima sposobnost da radi neke od najzahtjevnijih funkcija, a posebna funkcija mu je da štiti cijeli organizam. Ukoliko se izvrši detoksikacija organizma, onda je moguće izazvati i da se on sam oporavlja.

Naše tijelo ima neke zaista nevjerovatne funkcije. Ima prirodnu sposobnost da se zaštiti. Naš sistem se može detoksiñkovati i popraviti sam od sebe. Ukolikoje sistem ozbiljno spriječen u tome, može doći do ozbiljnih bolesti.

Ovo može biti onih 3, 5, 7 ili 10 kg viška sa kojima se borite? Takođe može biti uzrok vašeg konstantnog umora, loše probave, oštećenog imunog sistema i netolerancije određenih namirnica.

Ovo može biti jedan od najosnovnijih faktora vaših problema. Faktori zbog kojih ne uspjevate da se riješite tog sala. Da biste direktno i brzo započeli procesa sagorijevanja masti, a samim tim otrova, počnite da pijete ovaj jutarnji eliksir od limuna.

Napravite ga čim ustanete ujutru, neposredno prije nego što ga popijete. Ciljajte na to da koristite prirodne sastojke ukolikoje moguće, umjesto njihovih prerađenih varijanti.

Aktivni sastojci:

Loading...
  • 1 šolja vode sa sobne temperature
  • sok 1 limuna
  • 1 kašičica sirovogjabukovog sirćeta
  • 1 kašičica sirovog meda ili nekoliko kapi stevije
  • 1,25 cm korijena đumbira ili četvrtina kašičice rendanog đumbira (Steviju koristite ukoliko ste na dijeti za čišćenje od gljivica ili dijeti sa niskim unosom šećera)

Napomena: Ukoliko se osjećate loše ili vam se grudi ukrute nakon konzumiranja jutarnjeg napitka od limuna, izbacitejabukovo sirće.

Ova reakcija se može dogoditi uslijed lansiranja bacila među neželjene otrovne supstance od strane organizma. Nastavite redovno da konzumirate eliksir, samo bez sirćeta, najmanje tri dana i nakon toga se potrudite da ga ponovo ubacite ili da ubacite barem pola kašičice.

Ukoliko se reakcija pojavi i nakon ponovnog uvođenja, nastavite redovno da konzumirate samo vodu sa limunom.

Nevjerovatna svojstva jutarnjeg eliksira od limuna:

  • Ukoliko započnete jutro ovim napitkom, vaše tijelo će zasigurno reagovati tako što će povećati probavljanje enzima iz hrane i poboljšati probavljanje uopšte
  • Vaša jetra će lansirati toksične supstance. Ispraće nakupljenu mast u tijelu
  • Definitivno ćete dobiti i zdravu i dobro izbalansiranu dozu vitamina C i kalijuma, od minerala
  • Takođe kontroliše vašu tjelesnu težinu
  • Nivo šećera u krvi će vam se poboljšati
  • Vaša pH vrijednost će definitivno dostići veću alkalnost

Nakon nekoliko dana praktikovanja ovog metoda, počećete da otkrivate ogromno povećanje izlučivanja sluzi iz tijela. Ukoliko je gubitak daha bio znak ili simptom, ovo će ga umanjiti i dozvoliti
vašem stomaku da razloži vaše obroke.

Izvor: 5do12.info