Da biste smršali, otrebno je da se zdravo hranite i dovoljno krećete. Fizička aktivnost je veoma bitna. Hranite se zdravo, izbacite nezdravu hranu, pića jer tako štetite svome zdravlju. Imate veći rizik da dobijete dijabetes, bubrežna oboljenja, srčani ili moždani udar.

napitak-mrsanje

Ne izgladnjujte se, ne preskačite doručak i ne pravite velike pauze između obroka. Tako samo povećavate rizik od dijabetesa. Jedite u manjim količinama, ali češće.

Ovo je jedan zdrav napitak koji vam može pomoći da dosta lakše izgubite kilograme a za njegovu pripremu trebate samo nekoliko lako dostupnih sastojaka.

Potrebni sastojci:

  • 60 grama (ili veća šaka, od oka) peršuna
  • 1 limun
  • 300 ml vode

Priprema:

Loading...

Samo stavite sastojke i dobro ih izmiješajte u blenderu, limun naravno iscijedite u smjesu,a peršun operite prije upotrebe.

Konzumirajte 5 dana, ujutu prije doručka po jednu čašu. Poslije 5 dana, napravite pauzu od 10 dana i ponovite ponovo postupak.

Osim što će pomoći da smršate, ojačat će vas, očistiti od toksina, pomoći bubrezima i jeti i spriječiti, ali i ubiti ćelije raka. Probajte, nećete se pokajati, a pomoći ćete svome zdravlju.

Za više članaka o zdravlju i zdravom mršanju ne oklijevajte i posjetite našu web stranicu češće te je podijelite sa vašim prijateljima.

Izvor: megagiga.info