Neki ljudi zaista pružaju svu ljubav svojoj, ali i tuđoj djeci. Nažalost, postoje i oni koji ne brinu ni za svoje dijete. Razumijemo da možda neko nije u mogućnosti da podiže diejte, ali uvijek ima bolji način.

roditelji-iz-pakla

Može se dati na usvajanje ili pomagati na drugi način, a ne ostaviti kao smeće pored puta kao što je to urađeno u ovom slučaju. Naime, u američkoj državi Texas slučajni prolaznik je prolazio putem i čuo neko plakanje u grmlju.

Kada je prišao, šokirao se. Pored puta je u kolijevci bila beba, a na kolijevci se nalazilia poruka. Šokiran, pročitao je poruku na kojoj je pisalo: “Razvodimo se i nije nas briga za dijete, ako ga hoćete, uzmite ga”.

Nije mogao vjerovati da neko može biti tako surov i to prema vlastitom djetetu. Kakav ste vi monstrum, ako ovo imate savjesti ovo uraditi?

Čovjek je pozvao policiju, policija je našla roditelje. Roditelji su kažnjeni i pored svega nisu osjetili krivicu. Socijalna služba se pobrinula.

Ovo je zaista žalosno. Beba je mogla umrijeti pored puta. Srećom, beba je zbriunta i dobro je. Našli su nekoga ko će joj pružiti potrebnu ljubav.

Izvor: megagiga.info